Forum -> choroba wieńcowa a waga ciała

Tytuł:choroba wieńcowa a waga ciała
Autor:Domi
8.9.2011, 16:57
Czy waga ciała jest istotnym czynnikiem powstawania choroby wieńcowej, czy np. ludzie szczupli też mogą chorować? Proszę o wpisy!

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest kwadratowe: koło czy kwadrat?

sen_2.gifnadcisnie_7.jpgseksuologia_polska.gifzespolstopycukrzycowej.jpginsulinoterapia.jpgpodstawy_psychofarmakologii.jpg

• Forum
    • Cześć, ja proponuje żeby szybko reagować ponieważ uważam że jeśli się teraz nie podejmie jakiś kroków to moze być za późno. A tata to nie ma pasji jakiejś może lubi wędkować, albo m...(więcej)
    • Spoczykowy ból zamostkowy, mający charakter ucisku. Uczucie, jakby w klatce piersiowej coś tkwiło, jakieś obce ciało. Mam 55 lat i dużo chorób współtowarzyszących. Czy to może być choroba...(więcej)
    • Witam jestem po badaniach po których okazało się, że mam podwyższony cholesterol, który grozić może niedokrwieniem serca. Mój lekarz przepisał mi tabletki, oraz dietę i nakazał mi więcej ...(więcej)
    • U mnie pierwsze były zawroty głowy, duszności, drętwienie, nerwowość, ból w okolicach serca....(więcej)
    • Czy waga ciała jest istotnym czynnikiem powstawania choroby wieńcowej, czy np. ludzie szczupli też mogą chorować? Proszę o wpisy!...(więcej)
    • Mam stwierdzoną dusznicę bolesną i zastanawiam się czy może ona doprowadzić do choroby niedokrwiennej serca . Proszę o szybką odpowiedź...(więcej)